Президент владимир зеленский выступил. на й сессии генеральной. ассамблеи оон во время. своего выступления президент напомнил,. что россия ведет войну. против украины, рассказал историю. погибшего в донбассе известного. оперного певца василия слипака. и заявил, что окончание. войны и возвращение всех. оккупированных территорий это. первоочередные задачи, но не. ценой права украины на. собственный выбор таким образом, хочу спросить ваши мысли!?
Речь владимира зеленского на генассамблее оон полный текст новости ук
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22021-07-25 16:02:41
Приводим полный текст выступления:
Поделиться32021-12-05 17:37:28
" Вельмишановний пане Президенте, Ваші високоповажності, Пані та панове!
Поделиться42022-01-08 17:44:13
Від імені України вітаю Вас, пане Президенте, з обранням Головою 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН. Україна підтримує реалізацію всіх амбітних пріоритетів цьогорічної Асамблеї. Будьмо відверті, всі присутні тут мають різні інтереси, погляди, цінності та проблеми. Але є те, що об’єднує нас усіх. У кожного з вас, пані та панове, був той самий, перший виступ з цієї трибуни. Будь ласка, згадайте свої відчуття у ту мить. Кожен з вас, авторитетний і поважний сьогодні, був колись починаючим, але, я точно впевнений, щирим світовим політиком. І тоді коктейль з прагматизму, скепсису та суворої геополітичної реальності ще не встиг загасити ваш запал, романтизм і непохитну віру в те, що світ можна змінити на краще. Згадайте, як важливо було тоді донести проблеми та біди своєї країни і свого народу. Як важливо було тоді бути почутим. І сьогодні я маю аналогічні відчуття. Я розповім вам одну історію. Історію людини, для якої «бути почутим» стало сенсом життя. Адже цей чоловік мав божественний голос. Його називали одним з найкращих баритонів і контратенорів світу. Його голос звучав у Карнегі-холі в Нью-Йорку, соборі Нотр-Дам, лондонському Ковент-Гардені та Гранд-Опера у Парижі. Кожен з вас міг би особисто почути його неймовірний спів. Але, на жаль, є річ, яка не дозволить вам цього зробити. Вона виглядає – зараз я вам покажу – ось так. 12,7 міліметра, які не просто зупинили його кар’єру. Вони зупинили його життя. Ось це коштує 10 доларів. І, на жаль, сьогодні на нашій планеті це – вартість людського життя.